Informasjon

3d-produkter.no er et firma som jobber med hele kjeden fra design til produksjon.

Egen serie produkter for skyttere.

Vi har laget store lakkerte modeller og deler til næring og industri.

Det vil komme andre produkter etterhvert, og det er fullt mulig å komme med ønsker til flere produkter. Bare fantasien setter grenser.

Det er mulig å betale med VISA/MASTERCARD ved å velge Paypal (du trenger ikke Paypal konto) og Forskuddsbetaling.

De fleste av våre produkter blir printet i PLA.

PLA er en miljøvennlig plast med lav mykningstemperatur (ca 65 grader) og egner seg derfor best til produkter som ikke blir utsatt for sterk varme eller mye sollys.

 

Forhandler av Jaktklipsen

Lofoten Sport og Fritid AS

Nava Sport Verdal AS 

Sandnes Arms DA 

 

Leverandører

 

 

Noen av maskinene som benyttes.

Kjøpsvilkår

Standard kjøpsvilkår for forbrukerkjøp over internett er gjeldende. Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, personopplysningsloven og kredittkjøpsloven.

Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Vi er ansvarlig for transaksjoner gjennom nettsiden.

Vi tar forbehold om feil i priser, tekst/spesifikasjoner, og at enkelte varer kan være utsolgt.

Betaling
Betaling foregår gjennom PayPal – vi aksepterer Visa, Mastercard, American Express, Discover og PayPal-konto. Vi har også forskuddsbetaling via faktura og Postoppkrav (eget gebyr)

Frakt
Vi bruker Brevpost eller servicepakke. Leveringstiden er normalt 2-7 dager

Servicepakker kan spores via sporingsnummer fra Posten. Mer om servicepakke finner du her.
Dersom varene ikke er sendt innen 3 virkedager etter mottat betaling tar vi kontakt med deg via telefon eller e-post. Vi tar forbehold om at varene ikke er på lager.


Angrerett

Hvis du angrer på et kjøp hos oss er det angrerettloven som gjelder. 

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.(jf Angrerettloven § 1).

Angreretten betinger at melding er gitt selger innen 14 dager etter at leveransen er mottatt.(jf. Angrerettloven § 21). Forbrukeren skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er blitt gitt, sende varene tilbake.(jf. Angrerettloven § 25 første ledd).

Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 25 andre ledd).

Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jf. Angrerettloven § 25 tredje ledd).

Angrerettskjema blir tilsendt sammen med varene.


Personvern
På vår nettbutikk vil du måtte oppgi personlige opplysninger, leveringsinformasjon og evt. betalingsinformasjon som f.eks kredittkort via PayPal. Disse opplysningene er nødvendige for at kjøpet skal kunne gjennomføres, endring av ordrer etter kunders ønsker, etterkjøpsservice og tilbud fra oss om nye tjenester og produkter dersom du ønsker det.

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn